SEO bureau Amstelveen

Samen winnen!

Ben jij op zoek naar professionele SEO-diensten voor jouw bedrijf in Amstelveen?

Wil jij hoger in Google?

SEO uitbesteden?

Wat is een SEO bureau in Amstelveen?

Een SEO bureau in Amstelveen is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verbeteren van de online vindbaarheid van andere bedrijven. Dit doen ze door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO). Door samen te werken met digital wizards die kennis hebben over de nieuwste technieken en strategieën, kan jouw bedrijf hoger ranken in zoekmachines zoals Google. Het resultaat? Meer verkeer naar je website en uiteindelijk meer klanten uit Amstelveen en omgeving.

Lokale SEO is één van de specialiteiten bij ons SEO bureau in Amstelveen. Hierbij richt onze focus zich op het optimaliseren van je website voor lokale zoekopdrachten zodat jouw bedrijf beter gevonden wordt door potentiële klanten uit de buurt. Daarnaast biedt ons bureau ook content marketing diensten aan om ervoor te zorgen dat jouw website niet alleen goed gevonden wordt, maar ook nog eens interessante informatie bevat voor bezoekers uit Amstelveen en daarbuiten.

Winnen

De eerste plek veroveren in Google met onze SEO strategieën

Conversie

Altijd gericht op conversie

Contact

Directe communicatie met onze ervaren professionals

Voordelen

Onze voordelen voor jouw bedrijf in Amstelveen

Met onze SEO-diensten in Amstelveen zal jouw bedrijf een verhoogde zichtbaarheid hebben in zoekmachines. Dit betekent dat meer potentiële klanten jouw website zullen vinden, wat kan leiden tot meer omzet en groei voor jouw bedrijf. Ons ervaren team van professionals zal er alles aan doen om dit succes te behalen voor jouw bedrijf.

Bovendien zorgen onze SEO-diensten niet alleen voor meer bezoekers op jouw website, maar ook voor een betere gebruikerservaring. Door middel van optimalisatie van de inhoud en technische aspecten van de website, kunnen wij de laadtijd verkorten en foutmeldingen verminderen. Dit draagt bij aan tevredener bezoekers die eerder geneigd zijn tot actie over te gaan op je website.

Verhoogde zichtbaarheid in zoekmachines

Wil jij hoger in zoekmachines verschijnen en meer potentiële klanten bereiken? Wij bieden professionele diensten aan op het gebied van keyword research en optimalisatie, technische SEO-audits, en linkbuilding strategieën. Door middel van deze diensten zorgen wij voor een verhoogde zichtbaarheid van jouw bedrijf in de zoekresultaten.

Met onze keyword research en optimalisatie dienst helpen wij jou om de juiste zoekwoorden te vinden waarop jouw doelgroep zoekt. Dit resulteert in betere posities in de zoekresultaten waardoor er meer bezoekers naar je website komen. Onze technische SEO-audit helpt bij het verbeteren van onder andere laadsnelheid, mobiele vriendelijkheid en URL-structuur wat een betere gebruikerservaring oplevert.

Daarnaast is linkbuilding ook belangrijk voor hogere rankings in Google. Met onze effectieve linkbuilding strategieën verkrijg jij kwalitatieve links die bijdragen aan een sterk backlinkprofiel. Kortom: verhoogde zichtbaarheid, meer bezoekers én een betere gebruikerservaring met Jaguar Marketing als SEO bureau Amstelveen!

Content optimalisatie

dit houdt in dat er hoogwaardige, relevante en zoekwoord-geoptimaliseerde content op de website wordt geplaatst. Dit trekt niet alleen bezoekers aan, maar ook zoekmachines.

Linkbuilding

dit is het proces van het verkrijgen van hoogwaardige links van andere websites naar de website. Dit helpt niet alleen om de autoriteit van de website te verhogen, maar ook om het linkprofiel te verbeteren en daarmee de ranking in de zoekresultaten te verhogen.

Conversie

Altijd gericht op conversie

Winnen

De eerste plek veroveren in Google met onze SEO strategieën

Contact

Directe communicatie met onze ervaren professionals

Strategie

Krijg meer bezoekers en potentiële klanten

Wil jij meer bezoekers en potentiële klanten op jouw website? Dan ben je bij Jaguar Marketing aan het juiste adres! Wij bieden verschillende diensten aan om de online zichtbaarheid van jouw bedrijf te vergroten.

Onze lokale SEO-optimalisatie voor Amstelveen zorgt ervoor dat jouw bedrijf beter vindbaar is in zoekmachines zoals Google. Daarnaast helpen wij met content creatie en online marketing, waardoor jouw website niet alleen beter gevonden wordt maar ook relevante informatie biedt aan bezoekers. En vergeet social media management niet, waarbij wij actief bezig zijn met het creëren van engagement en het aantrekken van nieuwe volgers voor jouw bedrijfspagina.

Bekijk hieronder wat onze diensten precies inhouden:

 • Lokale SEOoptimalisatie voor Amstelveen
 • Keyword research: wij zoeken uit welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw bedrijf
 • Onpage optimalisatie: we verbeteren de technische kant van je website
 • Offpage optimalisatie: we werken aan linkbuilding en verhogen de autoriteit van je site
 • Content creatie en internet marketing:
 • Blogging: we schrijven relevante blogposts die hoog scoren in zoekresultaten
 • Social media posts: We maken posts die aansluiten bij je doelgroep
 • Social media management:
 • Strategisch plan: We komen met een social media strategie gericht op groei
 • Dagelijkse posting of planning

Wacht niet langer! Vergroot nu de online zichtbaarheid én trek meer bezoekers naar uw site toe met Jaguar Marketing.

Lokale SEO

Wil jij als bedrijf in Amstelveen beter vindbaar zijn voor je lokale doelgroep? Dan is Lokale SEO dé oplossing voor jou! Hierbij optimaliseer je jouw online aanwezigheid, zodat potentiële klanten uit de buurt sneller bij jou terecht komen.

Met onze Lokale SEO diensten helpen wij jou onder andere met:

 • Google Mijn Bedrijf optimalisatie: zorg dat deze tool van Google optimaal wordt benut en goed gevonden wordt door potentiële klanten die naar bedrijven zoeken zoals die van jou.
 • Lokale zoekwoorden onderzoek en implementatie: ontdek waarop mensen uit de omgeving zoeken en verwerk dit slim in je content.
 • NAP consistentie controleren en aanpassen: zorg dat alle belangrijke informatie (zoals naam, adres, plaats) overal op internet consistent is.

Contentmarketing

Weet je wat content marketing voor jouw bedrijf kan betekenen? Het is een geweldige manier om nieuwe klanten aan te trekken en de relatie met bestaande klanten te versterken. Wij van Jaguar Marketing helpen jou graag bij het opzetten van succesvolle content marketing strategieën.

We bieden verschillende diensten aan op het gebied van content marketing, zoals blog creatie en onderhoud, gastblogging op relevante websites en infographic ontwerpen voor link building. Met onze expertise als digital wizards zorgen wij ervoor dat de inhoud aansluit bij jouw doelgroep en dat deze goed vindbaar is in zoekmachines.

Waarom kiezen voor ons?

Betere gebruikerservaring op jouw website

Je hebt waarschijnlijk veel tijd en geld geïnvesteerd in het bouwen van je website. Maar als het niet snel laadt, kan dit leiden tot frustratie bij bezoekers die daardoor afhaken. Het verbeteren van de laadtijd is een belangrijk onderdeel om de gebruikerservaring op jouw website te verbeteren.

Hier zijn nog twee andere manieren om jouw website-ervaring te optimaliseren:

 • Zorg voor geschikte URLstructuren en metadata instellingen, zodat zoekmachines begrijpen waar jouw pagina’s over gaan.
 • Voer A/Btesten uit om conversieratio’s te verhogen door middel van kleine aanpassingen zoals knoppen of kleuren.

Een betere gebruikerservaring zal ertoe leiden dat bezoekers langer blijven hangen op je site en misschien zelfs sneller geneigd zijn tot een aankoop of contactaanvraag. Wij kunnen je helpen deze factoren te optimaliseren, neem gerust contact met ons op!

Met ons SEO bureau in Amstelveen ben je verzekerd van ervaring en expertise. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het optimaliseren van websites voor zoekmachines, waardoor wij weten wat er nodig is om jouw bedrijf bovenaan de zoekresultaten te krijgen.

Bij ons krijg je maatwerk strategieën die speciaal op jouw bedrijf zijn afgestemd. Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en daarom leveren wij geen standaardoplossingen, maar kijken wij naar wat jouw bedrijf nodig heeft om online succesvol te zijn. Zo behalen we samen de beste resultaten!

Ervaring en expertise

Met meer dan 10 jaar ervaring in SEO voor bedrijven in Amstelveen, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze gecertificeerde SEO-specialisten hebben uitgebreide kennis van de laatste trends en technieken om jouw website hoger te laten scoren in zoekmachines. En met bewezen resultaten en tevreden klanten die onze diensten aanbevelen, weet je dat je bij ons een betrouwbare partner hebt gevonden.

Maatwerk strategieën voor jouw bedrijf

Onze maatwerk strategieën zijn gericht op het verbeteren van de zichtbaarheid, relevantie en autoriteit van jouw website in zoekmachines. We beginnen altijd met een grondige analyse van jouw website, doelgroep en concurrentie om een unieke strategie op maat te maken. Hiervoor maken we gebruik van diverse SEO-technieken zoals zoekwoordanalyse, linkbuilding, content optimalisatie en meer.

Met onze focus op het verbeteren van de vindbaarheid van jouw bedrijf online bieden wij onder andere:

 • Een uitgebreide analyse om kansen voor SEO te identificeren
 • Optimalisatie rondom relevante zoekwoorden
 • Link building expertise die zich richt op kwaliteit boven kwantiteit

Laat ons je helpen om meer organisch verkeer naar jouw website te trekken door middel van onze professionele diensten als SEO bureau in Amstelveen!

Flexibele contracten en tarieven

Diverse pakketten beschikbaar afhankelijk van jouw behoeften. Bij ons kun je kiezen uit verschillende SEO-diensten die zijn afgestemd op wat jij nodig hebt. Of je nu alleen hulp nodig hebt bij het schrijven van blogs of een complete SEO-strategie wilt, wij hebben het juiste pakket voor jou.

Maandelijks opzegbare contracten om flexibel te blijven bij verandering in situatie of budget. Wij begrijpen dat de zaken snel kunnen veranderen en dat je misschien niet altijd aan een langdurig contract gebonden wilt zijn. Daarom bieden wij maandelijks opzegbare contracten, zodat je altijd flexibel kunt blijven.

Transparante tariefstructuur zonder verborgen kosten of verrassingen achteraf. Bij Jaguar Marketing geloven we in transparantie en eerlijkheid als het gaat om onze tarieven. We brengen geen onverwachte kosten in rekening en er zijn geen verrassingen achteraf – alles is duidelijk van tevoren besproken met jou als klant.

Andere voordelen:

 • Gratis consultatie over welk plan past bij jouw bedrijf
 • Maandelijkse rapportage over de prestaties van jouw website
 • 24/7 ondersteuning via email of telefoon

Tegenwoordig zijn zoekmachine-optimalisatie (SEO) en content marketing onlosmakelijk met elkaar verbonden. Op het internet veranderen de zaken voortdurend, en dat geldt ook voor zoekmachines. Om bedrijven of webshops hoger in zoekmachines te laten verschijnen, kan ik als SEO Amstelveen een oplossing bieden. Ik bied SEO-diensten aan in Amstelveen en omliggende steden zoals Weesp, Haarlem, Alkmaar, Hilversum en Utrecht. Bovendien worden mijn SEO-diensten vaak ingehuurd in steden als Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Nijmegen.

Klaar om te groeien?

Laten we eens goed naar jouw website kijken. Neem direct contact op met een specialist van Jaguar Marketing!

Adnan Salkic

SEO expert

Onze klanten beoordelen ons met een

4.8

Advies op basis van de SEO-scan

Als het aankomt op SEO, is het soms lastig om te weten waar te beginnen. Gelukkig zijn onze SEO-specialisten er om je te helpen! Met behulp van een onafhankelijke SEO-scan en ons uitgebreide verbeterplan, bieden wij advies op maat om jouw website naar een hoger niveau te tillen. Van het vinden van de juiste zoekwoorden tot het optimaliseren van de technische aspecten van je site, en van het verbeteren van je content tot het opbouwen van autoriteit en links, wij staan voor je klaar om jouw SEO-strategie te verbeteren.

Vraag vandaag nog een gratis SEO-check aan!

Als het aankomt op SEO, is het belangrijk om te weten waar je staat en waar je verbeteringen kunt aanbrengen. Bij ons kun je nu een gratis SEO-check aanvragen, waarbij we alle pijnpunten van jouw website of webshop blootleggen en je vertellen hoe je deze kunt verbeteren. Ons ervaren team beoordeelt jouw site op tientallen factoren en biedt een gedetailleerd overzicht van de mogelijke verbeterpunten. Maar daar houdt het niet op – wij gaan graag nog een stap verder. Heb je speciale wensen of uitdagingen waar je mee worstelt? Laat het ons weten en wij gaan voor je aan de slag! Wil je jouw SEO-strategie liever uitbesteden aan onze experts? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

"Sparren over het versterken van jouw business?"