SEO bureau Amersfoort

Samen winnen!

Op zoek naar een SEO bureau in Amersfoort? Verbeter jouw online aanwezigheid!

Wil jij hoger in Google?

SEO uitbesteden?

Is een SEO bureau in Amersfoort de juiste keuze voor mijn bedrijf?

Een SEO bureau in Amersfoort kan uw online zichtbaarheid vergroten, waardoor u meer potentiële klanten bereikt. Het inhuren van een dergelijk bureau heeft vele voordelen, zoals het verbeteren van de zoekmachine ranking en het optimaliseren van jouw website voor betere conversies en meer omzet.

Zoekmachine optimalisatie is belangrijk voor MKB-ondernemers omdat dit ervoor zorgt dat zij opvallen tussen de concurrentie en hun doelgroep kunnen bereiken. Een SEO bureau in Amersfoort kan u helpen bij het vinden van de juiste zoekwoorden om zo meer verkeer naar uw website te genereren.

Door samen te werken met een SEO bureau in Amersfoort kunt u profiteren van hun expertise op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Zij kunnen onder andere technische aanpassingen maken aan uw website en waardevolle content creëren om zo uw online aanwezigheid te verbeteren en meer leads te genereren.

Winnen

De eerste plek veroveren in Google met onze SEO strategieën

Conversie

Altijd gericht op conversie

Contact

Directe communicatie met onze ervaren professionals

Tarieven

Wat kost SEO bureau in Amersfoort?

SEO bureaus in Amersfoort bieden verschillende tarieven en pakketten aan, afhankelijk van uw behoeften en doelstellingen. Het is belangrijk om te investeren in een bureau dat past bij jouw budget en doelen, maar ook voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Er zijn manieren om kosten te besparen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit, zoals het werken met een freelancer of het selecteren van een basispakket.

Het investeren in een goed SEO bureau kan leiden tot aanzienlijke terugverdientijd en ROI voor jouw bedrijf. Een effectief SEO-plan kan leiden tot meer verkeer naar jouw website, hogere conversieratio’s en verbeterde zichtbaarheid op zoekmachines. Door samen te werken met een ervaren SEO-bureau kunt u waardevolle resultaten behalen die bijdragen aan de groei van jouw bedrijf op lange termijn.

Content optimalisatie

dit houdt in dat er hoogwaardige, relevante en zoekwoord-geoptimaliseerde content op de website wordt geplaatst. Dit trekt niet alleen bezoekers aan, maar ook zoekmachines.

Linkbuilding

dit is het proces van het verkrijgen van hoogwaardige links van andere websites naar de website. Dit helpt niet alleen om de autoriteit van de website te verhogen, maar ook om het linkprofiel te verbeteren en daarmee de ranking in de zoekresultaten te verhogen.

Conversie

Altijd gericht op conversie

Winnen

De eerste plek veroveren in Google met onze SEO strategieën

Contact

Directe communicatie met onze ervaren professionals

Strategie

Welke SEO technieken worden gebruikt door een bureau in Amersfoort?

Ons bureau in Amersfoort gebruikt diverse SEO technieken om MKB-ondernemers te helpen hun doelgroep te bereiken. Met lokale SEO zorgen we dat bedrijven gevonden worden door potentiële klanten in de regio. Zoekmachine optimalisatie is ook gebaseerd op content marketing, waarbij we waardevolle informatie delen om het vertrouwen van jouw publiek te winnen en hoger te ranken in zoekresultaten.

Lokale SEO

Google Mijn Bedrijf-optimalisatie is een belangrijk onderdeel van lokale SEO. Het zorgt ervoor dat jouw bedrijfsinformatie, zoals naam, adres en telefoonnummer (NAP), up-to-date zijn op Google Maps en zoekresultaten. Bovendien kan je hier ook reviews beheren om de reputatie van je bedrijf te verbeteren.

Contentmarketing

Wil je jouw doelgroep op een effectieve manier bereiken? Dan is Content Marketing de manier om dit te doen. Door het creëren van waardevolle en relevante content trek je niet alleen meer bezoekers naar jouw website, maar zorg je er ook voor dat deze bezoekers langer blijven hangen en uiteindelijk klant worden.

Beste resultaat krijgen

Waarom kiezen voor ons?

Jij wilt natuurlijk dat jouw bedrijf goed gevonden wordt op het internet. Wij van Jaguar Marketing hebben de lokale kennis in huis om ervoor te zorgen dat jouw website bovenaan komt te staan in zoekmachines zoals Google. Hierdoor kunnen MKB-ondernemers uit Amersfoort zich richten op hun core business terwijl wij ervoor zorgen dat ze online goed gevonden worden.

Daarnaast zijn wij resultaatgericht en werken we transparant. Dit betekent dat we constant monitoren wat er gebeurt en onze strategie aanpassen waar nodig, om zo het gewenste resultaat te behalen. Bovendien delen we deze informatie graag met onze klanten, zodat zij altijd weten waar ze aan toe zijn en welke stappen er genomen worden om hun online vindbaarheid te verbeteren.

SEO bureaus in Amersfoort bieden verschillende tarieven en pakketten aan, afhankelijk van uw behoeften en doelstellingen. Het is belangrijk om te investeren in een bureau dat past bij jouw budget en doelen, maar ook voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Er zijn manieren om kosten te besparen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit, zoals het werken met een freelancer of het selecteren van een basispakket.

Het investeren in een goed SEO bureau kan leiden tot aanzienlijke terugverdientijd en ROI voor jouw bedrijf. Een effectief SEO-plan kan leiden tot meer verkeer naar jouw website, hogere conversieratio’s en verbeterde zichtbaarheid op zoekmachines. Door samen te werken met een ervaren SEO-bureau kunt u waardevolle resultaten behalen die bijdragen aan de groei van jouw bedrijf op lange termijn.

Onze diensten

Wij bieden verschillende diensten aan om jouw website te optimaliseren voor zoekmachines. Met een SEO audit kijken wij naar de huidige staat van jouw website en wat er verbeterd kan worden. Daarnaast doen wij ook uitgebreid zoekwoorden onderzoek om de juiste doelgroep naar jouw website te trekken.

On-page optimalisatie is een andere belangrijke service die wij aanbieden. Hierbij wordt gekeken naar zaken als meta descriptions, title tags en interne links om ervoor te zorgen dat elke pagina op je website optimaal presteert in zoekresultaten. Voor linkbuilding maken we gebruik van ons grote netwerk in Amersfoort en daarbuiten, waardoor we snel resultaat kunnen boeken voor onze klanten.

SEO audit

Analyse van website metrics en prestaties is een belangrijk onderdeel van onze SEO audit. Door het verzamelen en analyseren van data kunnen we de sterke punten en verbeterpunten van jouw website identificeren. Naast het meten van de prestaties kijken we ook naar technische aspecten die verbeterd kunnen worden voor een betere online zichtbaarheid.

Onze concurrentieanalyse biedt strategische optimalisatie mogelijkheden voor jouw bedrijf in Amersfoort. Door te kijken wat jouw concurrenten goed doen, kunnen we deze informatie gebruiken om je eigen online aanwezigheid te versterken. Op deze manier kan jij je onderscheiden binnen de markt en meer potentiële klanten aantrekken.

Zoekwoorden onderzoek

Grondig onderzoek naar zoekwoorden waarop jouw doelgroep zoekt is van groot belang voor succesvolle SEO. Hierbij identificeren we niet alleen de algemene zoekwoorden, maar ook de long-tail keywords met hoge conversiekansen. Om kansen te ontdekken die jouw concurrent nog niet benut, voeren wij een ‘Keyword gap’ analyse uit.

Ons zoekwoorden onderzoek omvat:

 • Identificatie van relevante en winstgevende keywords
 • Analyse van het zoekvolume en de concurrentie op deze keywords
 • Onderzoek naar gerelateerde longtail keywords
 • Ontdekking van onbenutte kansen door middel van een ‘Keyword gap’ analyse

Met ons grondige onderzoek zorgen wij ervoor dat jouw website optimaal vindbaar wordt op relevante zoektermen. Zo trek je meer gerichte bezoekers aan die sneller geneigd zijn om tot actie over te gaan.

On-page optimalisatie

is een belangrijk onderdeel van zoekmachine-optimalisatie, hierbij gaat het om technische en inhoudelijke aanpassingen op de website zelf. Dit kan bijvoorbeeld gaan over de URL-structuur, meta tags en interne linkbuilding. Het doel hiervan is om de website beter te laten indexeren door zoekmachines.

Naast deze ‘On-page’ technische SEO-optimalisaties zijn er ook ‘Content’-optimalisaties gericht op het gebruik van relevante zoektermen in tekst, afbeeldingen & video’s. Door slim gebruik te maken van deze termen kan je hogere posities in Google behalen.

Om ervoor te zorgen dat bezoekers langer blijven op je site zijn er tot slot nog ‘User experience’-optimalisaties om bounce-rate verlaging te realiseren. Bijvoorbeeld door een duidelijke navigatiestructuur of snellere laadtijden.

Enkele voorbeelden:

 • Zorg voor korte en duidelijke URL’s
 • Vul meta descriptions met pakkende teksten die ook relevant zijn
 • Interne linkbuilding: plaats links naar andere pagina’s binnen dezelfde website
 • Maak waardevolle content die aansluit bij wat jouw doelpubliek zoekt
 • Schrijf goede alttags bij afbeeldingen
 • Gebruik headings goed (H1 t/m H6)

Met al deze on-page optimalisaties zal jouw website beter scoren in zoekmachines zoals Google!

Linkbuilding

Wil jij hoger in Google komen en meer verkeer naar jouw website trekken? Dan is linkbuilding een belangrijke factor om dit te bereiken. Bij Jaguar Marketing richten wij ons op ‘white-hat’ link-building activiteiten gericht op het verkrijgen van backlinks van autoritaire domeinen. Door middel van deze tactiek vergroot je de autoriteit en betrouwbaarheid van jouw website.

Daarnaast hebben wij ook ervaring met “Broken link building” tactieken om dode links naar jouw site aan te pakken en deze doorverwezen te krijgen. Een andere effectieve manier om lokale SEO voor Amersfoortse bedrijven te verbeteren, is aanmelding bij lokale bedrijfsgidsen in Amersfoort & nabijgelegen steden. Dit kan helpen om lokaal verkeer naar uw website te leiden.

Bovendien biedt Jaguar Marketing als SEO bureau in Amersfoort uitstekende service en ondersteuning voor al onze MKB-ondernemingsklanten die hun online aanwezigheid willen verbeteren. Kies vandaag nog voor ons professionele team!

 • Richt je op whitehat linkbuilding activiteiten gericht op het verkrijgen van backlinks van autoritaire domeinen.
 • Gebruik “Broken Link Building” tactieken om dode links naar jouw site aan te pakken
 • Meld je aan bij lokale bedrijfsgidsen in Amersfoort & nabijgelegen steden

Klaar om te groeien?

Laten we eens goed naar jouw website kijken. Neem direct contact op met een specialist van Jaguar Marketing!

Adnan Salkic

SEO expert

Onze klanten beoordelen ons met een

4.8

Advies op basis van de SEO-scan

Als het aankomt op SEO, is het soms lastig om te weten waar te beginnen. Gelukkig zijn onze SEO-specialisten er om je te helpen! Met behulp van een onafhankelijke SEO-scan en ons uitgebreide verbeterplan, bieden wij advies op maat om jouw website naar een hoger niveau te tillen. Van het vinden van de juiste zoekwoorden tot het optimaliseren van de technische aspecten van je site, en van het verbeteren van je content tot het opbouwen van autoriteit en links, wij staan voor je klaar om jouw SEO-strategie te verbeteren.

Vraag vandaag nog een gratis SEO-check aan!

Als het aankomt op SEO, is het belangrijk om te weten waar je staat en waar je verbeteringen kunt aanbrengen. Bij ons kun je nu een gratis SEO-check aanvragen, waarbij we alle pijnpunten van jouw website of webshop blootleggen en je vertellen hoe je deze kunt verbeteren. Ons ervaren team beoordeelt jouw site op tientallen factoren en biedt een gedetailleerd overzicht van de mogelijke verbeterpunten. Maar daar houdt het niet op – wij gaan graag nog een stap verder. Heb je speciale wensen of uitdagingen waar je mee worstelt? Laat het ons weten en wij gaan voor je aan de slag! Wil je jouw SEO-strategie liever uitbesteden aan onze experts? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

"Sparren over het versterken van jouw business?"